Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Tην βίασε με γιόγκα!!!


Ένας 42χρονος από την Ρόδο κατηγορείται ότι εξασθένισε όλες τις δυνάμεις της 36χρονης γυναίκας με ασκήσεις… γιόγκα και την βίασε!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 24ης Ιουλίου και καταγγέλθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου με αποτέλεσμα την σύλληψη του 42χρονου και την παραπομπή του στην δικαιοσύνη.

O κατηγορούμενος διαμένει με την μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Κάποια στιγμή ξεκίνησε να ψάχνει για μία καθηγήτρια αγγλικών προκειμένου να διδάξει τα παιδιά του. Μέσω διαδικτύου κατάφερε να βρει μία 36χρονη Αμερικανίδα, κάτοικο Κρήτης και να κλείσει μαζί της την σχετική συμφωνία. Η γυναίκα ήρθε στις 23 Ιουλίου και την επόμενη μέρα το βράδυ ο 42χρονος της είπε ότι κάνει μαθήματα γιόγκα. Κάθισαν μαζί καθώς και η 36χρονη γνώριζε από αυτό.

Η σχετική καταγγελία που έγινε για το περιστατικό αναφέρει πως ο 42χρονος χαλάρωσε τόσο πολύ την Αμερικανίδα που δεν μπορούσε να αντιδράσει στο παραμικρό ενώ ένιωθε να είχε χάσει μέρος των αισθήσεων της. Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι ήταν γυμνή όπως επίσης και ο 42χρονος με τον οποίο είχε έρθει σε συνουσία.

Αμέσως η Αμερικανίδα πήρε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι ενώ ακολούθησε και καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 42χρονος κατά την σύλληψη του αποδέχτηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την 36χρονη, η οποία όμως όπως δήλωσε έγινε με την θέληση της.

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε χθες το μεσημέρι (26-07-2014) από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου.