Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

O easy rider της καρδιάς μας!!!


Jennifer Aniston κορίτσι μας, όταν σου έλεγαν πως τα καλύτερα έρχονται, τον Justin εννοούσαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν είδα το "Mulholland Drive" του David Lynch. Στους τίτλους αρχής φιγουράριζε το όνομα του. Justin Theroux. "Ωραία, για να δούμε τι "ψώνισε" η Jennifer Aniston", σκέφτηκα. Καθώς η ταινία προχωρούσε, ο Justin εμφάνιστηκε στο ρόλο του σκηνοθέτη, Adam Kesher, και μπορώ να πω με σιγουριά πλέον πως η Jennifer δεν ψώνισε από το καλάθι.

Λίγο τα εκκεντρικά γυαλιά που φορούσε, λίγο το intellectuel υφάκι, με κέρδισε και ο έρωτας ήταν ακαριαίος. Μόλις τελείωσε η ταινία (και αφού μου πήρε κάποια ώρα να συνέλθω - γιατί πολύ μυστήριο βρε παιδί μου), ξεκίνησα να ψάχνω τα πάντα για τη ζωή του, επαγγελματική και προσωπική.

Ο Justin γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1971 στην Ουάσιγκτον από μητέρα δημοσιογράφο και πατέρα δικηγόρο. Αρκετοί από τους συγγενείς του ήταν συγγραφείς, ποιητές και δημοσιογράφοι γεγονός που τον επηρέασε στην μετέπειτα πορεία του. Με τέτοιο βέβαια διανοούμενο σόι, ποιος δεν θα επηρεαζόταν.

Το 1993, ο Justin αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Bennington έχοντας σπουδάσει εικαστικές τέχνες και θέατρο, ενώ το 1996 έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "I Shot Andy Warhol", έπαιξε σε θεατρικές παραστάσεις στο Broadway αλλά και σε μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως "Charlie's Angels: Full Throttle", "Romy and Michelle's High School Reunion" και "Zoolander".

Το 2001 ο Justin συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη David Lynch στο "Mulholland Drive" και πέντε χρόνια μετά στο "Inland Empire".
Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά το όμορφο αγόρι μας έκανε "γυαλιά-καρφιά" ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Μην μου ανησυχείς, δεν είχε πιει, ούτε είχε πάρει ναρκωτικά. Όλα τα έκανε για χάρη του video clip "Hysteria" των Muse. Ιδρωμένος, μισόγυμνος με σκοτεινό βλέμμα. Αχ Justin. Αχ.
http://youtu.be/3dm_5qWWDV8

Παράλληλα, έκανε και τα περάσματά του από την τηλεόραση, παίζοντας σε σειρές όπως: "Alias", "Ally McBeal", "Sex and the City" , "Six Feet Under", "John Adams" και "Parks and Recreation".

Ο Justin όμως δεν είναι μόνο ηθοποιός είναι επίσης και σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Πολυτάλαντος. Πολυμίξερ. Άντρας ελβετικός σουγιάς. Το 2006, που λέτε, ο Justin σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία "Dedication" και έγραψε τα σενάρια για τα φιλμ "Iron Man 2", "Tropic Thunder", "Rock of Ages", "Swear to God" και "Zoolander 2."

Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στην δραματική σειρά "The Leftovers" που προβάλλεται από το δίκτυο HBO και υποδύεται έναν επικεφαλή αστυνομικό και μεταξύ των άλλων παίζει και η Liv Tyler.

Ο Justin λατρεύει τις μηχανές για αυτό και κυκλοφορεί μόνο με αυτές. Έχει μια BMW και μια Ducati και στο στυλ του είναι απόλυτα easy rider. Δερμάτινο τζάκετ, τζιν παντελόνι, t-shirt και μπότες είναι το look που επιλέγει για τις ανεπίσημες εμφανίσεις του. Μα δεν είναι κούκλος;

Όσο για τις επίσημες εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί, θα το φορέσει το κοστουμάκι του το σωστό. Α να τα λέμε και αυτά. Στέκεται κύριος δίπλα στην Jennifer.
Εκτός από έξυπνος και όμορφος, ο Justin είναι και vegetarian, λατρεύει τα ζώα και τα τατουάζ. Το πρώτο του τατουάζ το "χτύπησε" στα 14 του χρόνια και μέχρι σήμερα δεκάδες κοσμούν το γυμνασμένο αυτό κορμί (που κάθε βράδυ το βλέπω στον ύπνο μου). Ένα από αυτά είναι σε όλη του την πλάτη και έχει πολυφωτογραφηθεί σε paparazzi θέματα.

Στην προσωπική του ζωή, είναι αρκετά σταθερός αν και ορκισμένος κατά του γάμου. Πριν από την Jennifer Aniston την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας "Wanderlust", είχε σχέση 14 χρόνια με την Heidi Bivens, η οποία θα λέγαμε πως στο τούτο της μοιάζει με το Τζενιφεράκι.
Δεν πειράζει που δεν θέλει τον γάμο. Εμείς τον θέλουμε. Ναι, ο Justin Theroux είναι ο άνδρας που θα ήθελε κάθε γυναίκα να έχει και στο σαλόνι και στο κρεβάτι της και στην κουζίνα και στο μπάνιο της. Από τη μια πλευρά είναι όμορφος και μορφωμένος και από την άλλη έχει το στυλ του κακού παιδιού που οδηγεί μηχανή και θα σε πάρει να φύγετε για road trip στο άγνωστο.

Στάσου Justin...έρχομαι!