Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η «πιο όμορφη" υποστηρίκτρια του Βελγικού ποδοσφαίρου είναι πλέον ανεπιθύμητη


Η εφημερίδα London Independent αναφέρει ότι η γαλλική μάρκα καλλυντικών L'Oréal έχει αποφασίσει να διώξει το 'It Girl'από τη Φλάνδρα Axelle Despiegelaere. Η L'Oréal ενήργησε μετά από τις φωτογραφίες της 17χρονης σε ένα κυνηγετικό ταξίδι που είχε αναρτήσει στη σελίδα της στο Facebook και προκάλεσαν θυελλώδεις κριτικές.

Η Independent αναφέρει ότι ο κολοσσός των καλλυντικών από τη Γαλλία έχει κόψει τους δεσμούς του με τη βελγίδα οπαδό του ποδοσφαίρου που ανακάλυψε ως μοντέλο μαλλιών στις κερκίδες του Μουντιάλ στη Βραζιλία. Η Axelle έχει ονομαστεί η «πιο όμορφη" υποστηρίκτρια του ποδοσφαίρου.

Οι φωτογραφίες της Axelle στις κερκίδες έγιναν viral και οδήγησαν στο να υπογράψει συμβόλαιο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε μια κοινωνική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης από τη L'Oréal Professionnel, συμπεριλαμβανομένου κι ενός βίντεο με οδηγίες για τη φροντίδα των μαλλιών, που την δείχνει να κάνει μια θεραπεία L'Oréal για τα μαλλιά της.

Η εταιρεία έχει πλέον αποφασίσει να κόψει τους δεσμούς με τη νεαρή διασημότητα και επιμένει ότι δεν είναι εκπρόσωπος για τη μάρκα και ότι η σύμβασή της έχει «ολοκληρωθεί».

Η L'Oréal ενήργησε μετά από μια φωτογραφία της που τη δείχνει να ποζάρει δίπλα σε ένα νεκρό ζώο, κρατώντας ένα όπλο σε ένα ταξίδι κυνηγιού.

Ένας εκπρόσωπος της L'Oréal είπε στην The Independent: "Η L'Oréal Professionnel Βέλγιο συνεργάστηκε μαζί της ad hoc για την παραγωγή ενός βίντεο για την κοινωνική χρήση των μέσων ενημέρωσης στο Βέλγιο. Η σύμβαση έχει πλέον ολοκληρωθεί.».