Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Κάνε χωρίστρα και έρχομαι!!!

 


Η Κοντσίτα δεν είναι η μόνη γυναίκα που έχει γένια καθώς υπάρχουν και άλλες που επιλέγουν να είναι «μουσάτες» είτε γιατί δεν θέλουν να ασχολούνται με τρίχες, είτε γιατί πιστεύουν ότι αυτό τους προσδίδει γοητεία.

Το μούσι είναι το κατεξοχήν ανδρικό χαρακτηριστικό αλλά υπάρχουν και κάποιες γυναίκες που επιλέγουν να το αφήσουν για τους δικούς τους λόγους.

Στις παρακάτω φωτογραφίες ακολουθούν κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις γυναικών με μούσια, όπως είναι η γηραιότερη γυναίκα με τα μεγαλύτερα μούσια στον πλανήτη, η μαθήτρια που έχει ορμονικό πρόβλημα αλλά δεν θέλει να ξυρίσει τα γένια της και η μητέρα που πιστεύει ότι το μουστάκι της δίνει γοητεία.









Υπάρχει και η Κοντσίτα που είναι γεννημένη άνδρας, ντύνεται γυναίκα και έχει μούσια τα οποία και βάφει για να είναι πιο έντονα, ενώ ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την εμφάνιση της στην Eurovision όπου και πήρε το πρώτο βραβείο.


Η Κοντσίτα όμως δεν σκέφτηκε από μόνη της να αφήσει μούσια, καθώς είχε μια άλλη γυναίκα για πηγή έμπνευσης, την Κέιτ Μος. Το μοντέλο είχε φωτογραφηθεί το 2005 για το περιοδικό Vogue ενώ είχε γένια και η νικήτρια της Eurovision έχει δηλώσει πως την ενέπνευσε η Κέιτ.