Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Έρχεται και στο Βέλγιο επιτέλους η NETFLIX!

Η υπηρεσία video streaming Netflix έρχεται στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλες τρεις χώρες μέχρι το τέλος του έτους. Η Ολλανδία, όπου η Netflix είναι ήδη ενεργή εδώ και αρκετό διάστημα, θα στεγάσει τη νέα ευρωπαϊκή έδρα της.

Η υπηρεσία video streaming θα επεκταθεί στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο και την Ελβετία φέτος, με μια μεταφρασμένη έκδοση για κάθε χώρα. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μια συνδρομή των 9,99 €, προκειμένου να κάνουνε streaming ταινιών και σειρών σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών.

Θα είναι διαθέσιμες όχι μόνο τις σειρές του ίδιου του Netflix, αλλά και τοπικές και διεθνείς σειρές και ταινίες. Αλλά η πλήρης έκταση του ευρωπαϊκού καταλόγου του Netflix είναι προς το παρόν άγνωστη.

Η Ευρωπαϊκή έδρα του Netflix θα μεταφερθεί από το Λουξεμβούργο στην Ολλανδία Χώρες το 2015, ως αποτέλεσμα των νέων φορολογικών νόμων. Επί του παρόντος, η υπηρεσία streaming εξυπηρετεί ήδη τους καταναλωτές στην Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σκανδιναβία, τη Φινλανδία και την Ιρλανδία.

Ιδρυθείσα το 2007, η Netflix είναι διαθέσιμη σε πάνω από 40 χώρες, με 48 εκατομμύρια συνδρομητές. Αυτά τα μέλη παρακολουθούν, κατά μέσο όρο, περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο ώρες ταινιών και σειρών ανά μήνα.