Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Λέτε τελικά να τα καταφέρει η Τζένιφερ Άνιστον να κάνει οικογένεια;



Περιμένει κοριτσάκι η Τζένιφερ Άνιστον;

Λέτε τελικά να τα καταφέρει η Τζένιφερ Άνιστον να κάνει οικογένεια, όπως διακαώς ποθεί τόσα χρόνια; Οι φήμες κυκλοφορούν και δεν έχουν διαψευσθεί ακόμη (ούτε επιβεβαιωθεί βέβαια): η ηθοποιός είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και το ζευγάρι έχει ορίσει ημερομηνία γάμου!

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα «Hollywood Life» και «In Touch», η 45χρονη ηθοποιός και ο αρραβωνιαστικός της Justin Theroux περιμένουν κοριτσάκι και έχουν ήδη επιλέξει να της δώσουν το όνομα Φιλίπα! Τα καλά νέα ήλθαν ενώ ήδη το ζευγάρι σκεφτόταν σοβαρά να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Παράλληλα, το βρετανικό περιοδικό «Grazia» γράφει ότι ορίστηκε επιτέλους η ημερομηνία του γάμου: «Αποφάσισαν να παντρευτούν στις 10 Αυγούστου, ανήμερα των 43ων γενεθλίων του Justin! Ήδη έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανταπόκρισή του.

Και το Splash όμως έχει κάποιες «ειδήσεις» για τον γάμο: ο Justin Theroux επιμένει να μην υπάρξει σταγόνα αλκοόλ στην δεξίωση που θα ακολουθήσει την τελετή. Ο ίδιος είναι φανατικός της υγιεινής διατροφής και πολύ θα ήθελε να μυήσει στην εγκράτεια την αρραβωνιαστικιά του, στην οποία αρέσει αρκετά το κρασάκι και μπορεί να πιει ένα ολόκληρο μπουκάλι χωρίς να «την ακούσει».

Λες αυτή τη φορά να έχουν κάποια βάση οι φήμες ή θα μείνει πάλι στο «περίμενε» η Τζένιφερ Άνιστον;