Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Προβληματικός Νομός οι Σέρρες προβληματικοί και οι κάτοικοι του!!!



Σέρρες: Ο οδηγός που σκαρφάλωσε στο καπό του αυτοκινήτου για να μην πνιγεί!!!

Το ξαφνικό μπουρίνι προκάλεσε έντονα προβλήματα στο Σιδηρόκαστρο, με την εικόνα που βλέπετε να είναι αυτή που συζητείται περισσότερο...


Ξαφνικό μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση κεραυνούς και αστραπές, ξέσπασε για λίγα λεπτά, γύρω στις τρεις χθες το μεσημέρι (14-05-2014) προκαλώντας έντονα προβλήματα. Για μια ακόμη φορά πλημμύρισε η γέφυρα του Χορτερού κάτω από τον Σιδηροδρομικό σταθμό του Σιδηροκάστρου.

Ένας οδηγός παραβίασε τα απαγορευτικά και τις εκκλήσεις των παρευρισκομένων να μην περάσει την γέφυρα, κάτι που τελικά επιχείρησε με αποτέλεσμα να μείνει το αυτοκίνητο του μέσα στο νερό και αυτός να κινδυνέψει να πνιγεί.

Γλίτωσε καθώς ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου, όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα, καθώς αρνούνταν να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του. Τελικά τα νερά αποτραβήχτηκαν με αντλίες γύρω στις 19.30 το απόγευμα...

Στο κέντρο της πόλης το νερό έφτασε σε τέτοιο ύψος που λίγο έλειψε να πλημυρίσουν καταστήματα. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, ήταν άμεση και άνδρες του Τμήματος Σιδηροκάστρου, διέκοψαν την κυκλοφορία ενώ τοποθέτησαν απαγορευτική κορδέλα.

Δείτε φωτό






Βγήκε από το σπίτι και πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονα!

Συνελήφθη χθες το βράδυ (14-05-2014) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς, ένας 62χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων.

Ειδικότερα, σε χωριό των Σερρών, ο 62χρονος πυροβόλησε με όπλο το σκύλο ενός 69χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο 62χρονος συνελήφθη και το προαναφερόμενο όπλο κατασχέθηκε.

O συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.