Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Επειδή η τρέλα μόνο στα βουνά δεν πάει: Μηνύσεις κατά Κασσή και Δριβελέγκα από Κωνσταντοπούλου


 
 



Την ερχόμενη εβδομάδα-κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα- θα καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, μήνυση κατά του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή και του Ε' Αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δριβελέγκα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είναι η πολλοστή προσωπική συκοφαντική και υβριστική επίθεση που δέχομαι από βουλευτές, Υπουργούς και Προεδρεύοντες της Κυβέρνησης, που προέρχονται από τα συνυπεύθυνα για την καταστροφή της χώρας Κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της για το επεισόδιο που ξέσπασε τη Βουλή με το Μιχάλη Κασσή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, συζητούνταν το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και το Μιχάλη Κασσή, με τον τελευταίο να χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως: «να πάτε να εισπράξετε κανένα επίδομα» και «ανεβείτε και στα έδρανα αν θέλετε».

Στην ανακοίνωσή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραθέτει τα πρακτικά της συζήτησης, και καταγγέλλει τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δριβελέγκα γιατί δεν επανέφερε στην τάξη το βουλευτή καταλήγοντας πως:

«Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι αρμόδια για όσα διέπραξαν οι κκ. Κασσής και Δριβελέγκας, σε επίπεδο αστικό και ποινικό.

Και επειδή όποτε γίνεται λόγος για αστικές και ποινικές ευθύνες, κάποιοι κρύβονται επικαλούμενοι ότι έχουν μόνον πολιτικές ευθύνες, προτείνω να μην αγωνιούν: τις πολιτικές ευθύνες, θα τις αποδώσει πολύ σύντομα ο λαός με την ψήφο του και θα στείλει τον κάθε κατεργάρη στο σπίτι του και εκτός Κοινοβουλίου».
 
 
Δείτε και το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας: