Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Μετά τις τελευταίες επιτυχημένες συναυλίες στις Βρυξέλλες ένα ακόμα μεγάλο όνομα έρχεται στις 7 Ιουνίου 2014 στο Cirque Royal



Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς συναντά τους φίλους της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις Βρυξέλλες θα την απολαύσουμε το Σαββάτο 7 Ιουνίου & ώρα 20:00 στο Cirque Royal .

Η Νατάσα παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια από τα 12 επιτυχημένα της χρόνια στη δισκογραφία: «Δεν επιτρέπεται», «Μια γλυκιά μελωδία», «Τελικά δεν αξίζεις τίποτα», «Δεν σε αδικώ», «Πάλι», «Δε θέλω τίποτα», «Οι δύσκολες στιγμές», «Φεγγάρι», και άλλες επιτυχίες της.
 
Στις Βρυξελλες το κοινό ειναι εξαιρετικό, και επειδη διψάει για καλο λαϊκό τραγούδι η  Νατάσα ειναι η ιδανική καλλιτέχνιδα για το επιθυμητό αποτέλεσμα!

 Με απόλυτο σεβασμό και τεράστια αγάπη στο λαϊκό τραγούδι, που με συνέπεια και ήθος υπηρετεί από την αρχή της καλλιτεχνικής της διαδρομής, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει στόχο επιλέγοντας τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθές και του σήμερα, να δημιουργήσει μια μεγάλη παρέα που θα συμμετέχει και θα διασκεδάσει σε ένα «λαϊκό ξεφάντωμα»!


Θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από το στα εστιατόρια ΚΑΦΕΝΕΙΟ (Rue Stévin 134, 1000 Βρυξέλλες 02 231 55 55) & ATTICA(Rue de Trèves 49-51-1000 Βρυξέλλες) και στις ιστοσελίδες. www.cirque-royal.org - www.fnac.be

CAT. 1: 45€
CAT. 2: 40€
CAT. 3: 35€
CAT. 4: 25€


NATASHA THEODORIDOU