Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ολυμπιακή Φιέστα Πρωταθλητή με μεγάλη δόση καφρίλας

Ο Σεραφείμ στο γήπεδο: Είδε την φιέστα του Ολυμπιακού ενώ οι οπαδοί έβριζαν… τους πάντες



Απίστευτο και όμως αληθινό είναι αυτό που συνέβη στην φιέστα του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκης την Κυριακή, όταν την ώρα που είχε τελειώσει ο αγώνας με τον Απόλλωνα, και από τα μεγάφωνα ακουγόταν στη διαπασών το «We are the Champions» των Queen, εμφανίστηκε στις εξέδρες ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο Σεραφείμ κάθησε στο σημείο που συνήθως κάθονται οι προσκεκλημένοι της UEFA, ανάμεσα στον «νεοφιλελεύθερο», πρώην υπουργό της ΝΔ κ. Α. Ανδριανόπουλο και τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Πίσω ακριβώς καθόταν μία ομάδα βουλευτών, πρώην βουλευτών και στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όπως οι: Τ. Νεράντζης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γρηγόρης Νιώτης, Ι. Διαμαντίδης, Δημήτρης Καρύδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Μόλις εμφανίστηκε στην κερκίδα ο Μητροπολίτης Πειραιώς μύρισε έντονα... λιβάνι. Εκκλησιαστικό λιβάνι σας λέω και όλοι όσοι βρίσκονταν πίσω του το πρόσεξαν» έλεγε ο κ. Λοβέρδος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ χειροκροτούσε, δεν παρακολούθησε τον αγώνα παρά μόνο την απονομή, και απολάμβανε το κλίμα. Το κλίμα όμως ήταν κάπως επιθετικό, καθώς ως συνήθως ακούγονταν τα υβριστικά συνθήματα που ακούγονται σε κάθε γήπεδο κατά της Λεωφόρου, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ κλπ. Οι βουλευτές που κάθονταν δίπλα στον μητροπολίτη έκαναν νόημα στις γύρω κερκίδες να σταματήσουν να βρίζουν και να δείξουν τον δέοντα σεβασμό, αλλά μάταια...