Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

BRAVO ρε Πανάθα



Οι μεγάλες ευκαιρίες οδυνηρά χάνονται, όπως στην πρεμιέρα της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει ακόμη μία πολύ περισσότερο στην τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση μπροστά στο κοινό του.

Έστω και με 5λεπτη... καθυστέρηση, έκανε το 2-2 (73-72 παρ.) κι έφτασε ακόμη πιο κοντά στην ολική επαναφορά.

Απομένει η τελευταία... παράταση στο Universal Sports Hall, όπου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι ο Παναθηναϊκός θα τα παίξουν όλα ή τίποτα με στόχο το Final Four του Μιλάνου (16-18/5).

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπήκε στα playoffs με 79,1π. μέσο όρο επίθεσης, πριν βρεθεί στο ΟΑΚΑ με ελάχιστη διαφοροποίηση (79π. με μία παράταση στο Game 1). Ο Παναθηναϊκός την κράτησε στους 59π. στο Game 3 και στους 72π. στο Game 4, στο οποίο επίσης υπήρξε παράταση. Να 'ναι καλά κι ο Βιτάλι Φριντζόν με... όχι τρίποντό του στη λήξη της κανονικής διάρκειας κι ο Σόνι Γουίμς με το λάθος του στην εκπνοή της επιπλέον περιόδου.

MVP: Απ' τον Γιόνας Ματσιούλις στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη κι απ' αυτόν στον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος είχε καθοριστική συμμετοχή και στις δύο άκρες του παρκέ στην παράταση.

ΑΦΑΝΤΟΙ: Ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να χρησιμοποιήσει τον Νέναντ Κρστιτς για περισσότερα από 12:58, στα οποία μέτρησε μόνο 1 πόντο (1/2β.), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Εκτός ρακέτας απ' την πολυδιαφημισμένη frontline της έμεινε κι ο Κάιλ Χάινς των 7:35 με 2 πόντους (1/2δίπ.), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και λάθος.