Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

O Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκονται καλά δεμένοι σε άγνωστο υπόγειο


Ο Ευαγγελάτος απήγαγε Μάκη Χριστοδουλόπουλο και Θοδωρή Ζαγοράκη για να τους βγάλει το βράδυ!

Είναι ασφαλώς τα δύο πρόσωπα που κυριαρχούν στην προεκλογική περίοδο και γίνεται χαμός ποιος θα τους βγάλει στα κανάλια. Μιλάμε βέβαια για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Μάκης Χριστοδουλόπουλο με το κόμμα Πολύδωρα και Θοδωρή Ζαγοράκη με το κόμμα Σαμαρά.
Οι υποψηφιότητες αυτές έβγαλαν λαγό αφού όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα Πολύδωρα προηγείται με 34% και ακολουθεί με 33% η ΝΔ.

Τα αρπακτικά των ΜΜΕ έπεσαν πάνω τους ποιός θα τους πάρει συνέντευξη , για να καρφωθούν όλοι να τους δουν και να σταματήσουν κοι ημιτελικοί Κυπέλλου που γίνονται αυτή την ώρα για να δουν τον Μάκη και τον Θοδωρή.

Ο Ευαγγελάτος που είναι μανούλα σε αυτά τους απήγαγε από χθες το βράδυ και βρίσκονται καλά δεμένοι σε άγνωστο υπόγειο για να μην ξεφύγουν και να τους μεταφέρει στο ποραγκάζ του αυτοκινήτου απευθείας στα στούντιο του ΣΚΑΙ στις 6 ακριβώς.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ζαγοράκης ανάμεσα στα άλλα θα δηλώσει: " Κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια. Θα πρέπει να προσέξουμε τα πρώτα δέκα λεπτά της ψηφοφορίας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. 12 ευρωβουλευτές αυτοί , 12 εμείς."

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος εκτός των άλλων θα πει στον Ευαγγελάτο και θα σχολιάσουν οι Χατζής, Καλογεροπούλου και Πορτοσάλτε τα νέα πολιτικα. τραγούδια του Μάκη

Είναι τα τραγούδια:
" Το κατασχετήριο μού έπεσε από τα χέρια"
" Νάχαν οι δραχμές αμπάρες"
" "Πτωχευμένοι κι οι δυό, γύρνα σε παρακαλώ"