Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Είσαι από τις Σέρρες; Nα την ψηφίσεις - Playmate κατεβαίνει στις εκλογές με τη Χρυσή Αυγή

Ορίστε και το «πολιτικό» της παρελθόν.












Αυτό το "τούμπανο" από τις Σέρρες κατεβαίνει με τη Χρυσή Αυγή!

Τη γνωρίσαμε μέσα από το διαγωνισμό ομορφιάς Playmate τον 1999, όπου δεν κατάφερε να διακριθεί.

Αργότερα, ήρθε το εξώφυλλο στο περιοδικό Playboy που την έκανε ακόμα πιο γνωστή.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι και μάλιστα έβγαλε και single με τίτλο Ό,τι αγαπώ, ενώ τραγουδούσε και σε μαγαζιά της επαρχίας. 

Στη συνέχεια είπε να γίνει ηθοποιός, κάθε μοντέλο που τραγουδά νομίζει ότι μπορεί να γίνει και ηθοποιός, κι εμφανίστηκε με ένα μικρό ρόλο στο σίριαλ "Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα", έκανε  ένα πέρασμα στο σίριαλ «Λόλα».

Στη Χρυσή Αυγή, όπου τα προσόντα της εκτιμήθηκαν δεόντως, ανέλαβε εκπρόσωπος του Μετώπου Γυναικών της Οργάνωσης και κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις Σέρρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μοντέλα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. 

Για την ακρίβεια η οργάνωση φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά στον συγκεκριμένο χώρο και να στρατολογεί με ευκολία κορίτσια της πασαρέλας.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, τον περασμένο Νοέμβριο κατέθεσε και στεφάνι σε τελετή μνήμης στη Βροντού Σερρών.
H πρώην Playmate Νανά Ταπάσκου, η οποία εδώ και καιρό έχει ενταχθεί στη οργάνωση.
Με ύψος 1,80 θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετέχει στη Χρυσή Αυγή.

 Το όνομά της, ωστόσο, άρχισε να γίνεται γνωστό στους χώρους της μόδας, αφού οι αναλογίες της ξεχώριζαν και αποτελούσαν το μεγάλο προσόν για τους σχεδιαστές. 

Με τη συμμετοχή της στα Playmate ήρθε και η γυμνή φωτογράφιση στο Playboy, μέρος του συμβολαίου των υποψηφίων κοριτσιών. Εκεί έκανε όλα τα αρσενικά να αναστενάξουν. Παρά τη μεγάλη ζήτηση που είχε εκείνη την εποχή, η σέξι Νανά δεν ήθελε να επικεντρωθεί μόνο στο χώρο του μόντελινγκ».

Αφού λοιπόν ασχολήθηκε με τα πάντα, ακόμα και τηλεόραση, με συμμετοχή στο ριάλιτι Αγρότης Μόνος Ψάχνει, (έκανε το αγροτικό της) η Νανά Ταπάσκου κατεβαίνει στις εκλογές, στο νομό Σερρών, στηριζόμενη από τη Χρυσή Αυγή.