Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Παρέμβαση στην Ολομέλεια για την Τρόικα και τους "επιβαρυμένους πολίτες" από τη μία, βασανιστήρια στους υπαλλήλους της από την άλλη


Δεν ξεχνάει να ασκήσει κριτική στην τρόικα για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει κράτη μέλη της ΕΕ και την "Ευρωπαϊκή" ευθύνη για αυτήν την κατάσταση, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ξεχνάει όμως να ασκήσει κριτική στον εαυτό της μετά την καταδικαστική απόφαση για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που ήταν αποτέλεσμα της παρενόχλησης και καταπίεσης που ασκούσε σε υπάλληλό της και της εν τέλη απόλυσης της υπαλλήλου που εν τω μεταξύ είχε ψυχολογική φθορά ως αποτέλεσμα του άγχους και του εκφοβισμού από την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως η είδηση αυτή κρατήθηκε καλά κρυμμένη από ελληνικά media των Βρυξελλών.

Μόνο τα Βρυξελλονέα που δε φοβούνται την αλήθεια το είχαν παρουσιάσει ήδη από τις 7 Ιανουαρίου 2014. (Δείτε εδώ την ανάρτηση)

Όσοι θέλετε να θυμηθείτε λεπτομέρειες, μπορείτε να ανατρέξετε στα
Την ίδια ώρα που η Μαριλένα Κοππά οδεύει προς ΔΗΜΑΡ και ο Κρίτωνας Αρσένης προς ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως η Άννυ Ποδηματά διασώθηκε και θα είναι στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών του ΠΑΣΟΚ και των "58", μετά από προσωπική παρέμβαση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίουν και πρώην ηγέτη των ευρωπαίων σοσιαλιστών, Μάρτιν Σουλτς που έθεσε το ζήτημα στον Ευάγγελο Βενιζέλο.