Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ακυρώνει τελευταία στιγμή την επίσκεψη του στις Βρυξέλλες ο Τσίπρας;


Την τελευταία στιγμή φαίνεται, σύμφωνα με τις εξελίξεις, να ακυρώνει την αυριανή επίσκεψή του στις Βρυξέλλες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, καθώς, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, η ιογενής λοίμωξη του αναπνευστικού, που τον ταλαιπωρεί εδώ και ημέρες, καθιστά αδύνατο να ταξιδέψει.

Ο αρχικός προγραμματισμός του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να μεταβεί στις Βρυξέλλες, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, και να συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας, παρόντων όλων των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αν η υγεία του το επέτρεπε, θα ήταν και η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι, για να ανταλλάξει προτάσεις και απόψεις για τα ευρωπαϊκά θέματα με τους λοιπούς «μονομάχους» για την προεδρία της Κομισιόν, ήτοι τους: Μάρτιν Σουλτς από την πλευρά των Σοσιαλιστών, Γκι Φερχόφστατ από την πλευρά των Φιλελευθέρων, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ από το ΕΛΚ, Ζοζέ Μποβέ και Φραντσέσκα Κέλερ για τους Πράσινους.