Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ένα από τα πιο πρωτότυπα ξενοδοχεία στο Βέλγιο




Περαστικοί από την Αμβέρσα; Με 120€ τη βραδιά μπορείτε να διανυκτερεύσετε στο στο ξενοδοχείο για ζευγάρια που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με ένα παχύ έντερο.

Το δωμάτιο του Ξενοδοχείου CasAnus διαθέτει διπλό κρεβάτι, ντους και κεντρική θέρμανση Το ξενοδοχείο έχει μόνο το ένα αυτό δωμάτιο και βρίσκεται σε ένα νησί κοντά στην Αμβέρσα.

Τα ζευγάρια συρρέουν στο ξενοδοχείο για να απολαύσουν μια βραδιά στο εσωτερικό του "παχέος εντέρου", χαρακτηρίζοντάς το «καταπληκτικό».

Το ξενοδοχείο διευθύνεται από τους ιδιοκτήτες Geert και η Carla Verbeke-Lens, οι οποίοι δηλώνουν ότι το ξενοδοχείο είναι «εξαιρετικά δημοφιλές» σε ζευγάρια.

Δημιουργήθηκε αρχικά από τον Ολλανδό καλλιτέχνη Joep Van Lieshout, αλλά η δομή ανακαινίστηκε και τώρα κατοικοεδρεύει στην περιοχή Verbeke Foundation Art Park.

"Είναι εντελώς αθόρυβο και κατάμαυρο βράδυ, οπότε καλό θα είναι να φέρετε ένα φακό, αν σκοπεύετε να κυκλοφορήσετε τη νύχτα. Είναι τόσο φυσιολογικό όσο είναι το να κοιμάσαι σε χώρο που μοιάζει με γυμνοσάλιαγκα", γράφει ο Tom Hall στο Lonely Planet.